Löslagda Golv

Snabbt, enkelt och ekonomiskt. Fast Fit är Forbos kollektion av genuint självhäftande golvbeläggningar (Löslagda Golv) inklusive entrégolv och interiörgolv i skiv-, kakel- och plankformat för maximal flexibilitet.

Snabbt – många av produkterna kan monteras över befintliga golv och eftersom de inte behöver läggas med lim kan de minska installationstiden med över 50%.

Enkelt – Fast golvplattorna och plankorna klickar helt enkelt ihop med en klubba och eftersom inget lim krävs på någon Fast Flooring-produkt är de lättare att installera. Det finns inga limlukter, ofta mindre störningar och damm, och golv kan beträdas direkt efter installationen.

Ekonomiskt – Med sjukhus, callcenter och butiker som erbjuder 24-timmarsservice kan en minskning av stilleståndstid innebära betydande besparingar för kunden, och eftersom det inte finns något behov av lim finns det en potentiell besparing på installationskostnaderna. Besparingarna blir ännu större när en befintlig Fast Flooring-produkt ersätts med en annan Fast Flooring-produkt. Den befintliga produkten lossnar snabbt och enkelt från golvet utan skador på undergolvet.