Badrumsinredning

Vaelia Ab levererar badrumsinredning och byggmaterial till fastighetsägare. Vi har levererat kvalitets duschar och badrumstillbehör såsom duschar, tvättsbländare, badkarsblandare, halkmattor, skräddarsydda badrumsmöbler och mycket mer. 

Badrummet räknas som det viktigaste rum i hemmet. Allt i badrummet ska vara funktionellt och praktiskt för alla kunder. Badrummet ska ha gott om förvaringsutrymme. Men samtidigt måste det också vara tillmötesgående– ett härligt utrymme för vård, omtanke och återhämtning. En plats där era kunder vill ta sin tid.

Du kan känna dig trygg att alla badrumsprodukter som vi levererar, producerade med hög kvalitet, möter tuffa krav på hållbarhet och backas upp av reservdelar och tilläggsprodukter som kommer hålla i många år framöver.

Tapwell vill möta alla människor behov utan att kompromissa med kommande generationers behov. Väldesignade badrumsinredning och tillbehör är en viktig del för att underlätta och förbättra människors vardag, därför vår samarbetspartner vill ge en exklusiv användarupplevelse till en bredare målgrupp. Noggrann, ren och tidlös design gör också produkter från Tapwell estetiskt relevanta för en lång tid framöver. I kombination med utmärkt kvalitet och en generös reservdelspolicy innebär det att våra kunder inte behöver investera i nya produkter så ofta, så att vi kan konsumera mindre av jordens resurser.

Med Forbos våtrumsmattor kan du spara pengar och tid. Både material- och installationskostnaderna är betydligt lägre än t.ex. keramiska plattor (plast kostar cirka en femtedel av priset). Plastgolv kan också läggas på nästan vilken yta som helst och du behöver i princip inte byta ut golvbrunnen – eftersom mattan ger bäst tätning. Plast installeras också snabbare än kakel och kräver ingen dyr golvvärme för att känna sig bekväm.

Plast är mycket slitstarkt och lätt att rengöra och underhålla. Eftersom det bara finns minimala fogar – redan sammansvetsade – kan nästan bara släta ytor tvättas bort. Av denna anledning kommer mattor att hålla sig fräscha och snygga i många år framöver.

Våtrumsplast är det absolut säkraste materialet att använda i badrum och dusch – om du vill undvika fuktproblem och vattenskador. Skillnaden med att använda våtrumsplast är att ytskiktet och tätskiktet är samma skikt. Detta ger dig fullständig kontroll över mattans hela livscykel.

Idag har vi egen produktion av skräddarsydda garderober som skulle passa utmärkt till olika typer av badrumsmiljö i nyproduktion eller kommersiella fastigheter.