Garderob

Mät utrymmet, inspireras och kontakta oss så kan vi hjälpa dig att skapa din nya garderob. Vi vill hjälpa just dig med dina garderober!

Vi samarbetar med dig för att skapa dina nya inbyggda garderober som är skräddarsydda för dina specifika behov. Genom att samarbeta med kunden så skapas en ny unik design för varje projekt. Våra garderober är anpassade och passar både företag och bostäder.

Våra designkonsulter kommer att finnas nära till hands för att lyssna, ge råd, planera och designa exakt den garderoben som passar din budget och önskemål. Att få tips och råd av en designkonsult bidrar till ökad inspiration och kan hjälpa dig skapa en ny unik design.

Vi vill hjälpa dig att få just den garderoben du vill ha så snabbt som möjligt!

Vi producerar och levererar både inbyggda och fristående garderober. Vi satsar på att göra dig som kund nöjd och att du ska få ut det mesta av garderoben. Mät upp ditt utrymme och kontakta oss så får du en offert. Om du undrar hur garderoben kommer att se ut, oroa dig inte eftersom du får en 3D ritning på garderobens utseende. När du har gått vidare med beställningen bygger vi den och levererar i tid. Glöm inte, att vi kan hjälpa med installationen om önskas.

Vi ser fram emot att samarbeta och skapa nästa nya design för just dina specifika anpassningar.