Kök

Kompletta kök

När det gäller nyproduktion eller renovering av kök måste du försäkra ATT DU KAN LITA PÅ DE LEVERANTÖRER SOM DU VÄLJER. Det kan verka tilltalande att använda dom som har de lägsta priserna, men det är inte alltid det bästa alternativet.

Väljer man ett pålitligt köksföretag med god kvalitet så är det oftast inte det billigaste alternativet från start, men det kan ändå vara det billigare alternativet om man ser det på lång sikt. Även när du har en stram budget är det bra att inte bara gå på det billigaste alternativet utan även väga in andra faktorer så som vilka merkostnader som kan tillkomma samt vilken service man får.

Varför ni ska välja Priokök i ert nästa projekt 
·      Vi har måttanpassande stommar utan extra kostnad.
·      Alla Stommar kommer färdigmonterade.
·      Vi har snabba leveranser, ca 4-5 veckor.
·      Goda referenser från olika byggprojekt.
·      Vi kan anpassa alla typer byggprojekt
·      Vi gör specialanpassningar som oftast inte innebär några höga merkostnader.

Köket är mer än bara ett kök – det är hemmets samlingspunkt där det moderna livet levs. Vår passion är att utveckla köksdesign med wow-effekt som gör skillnad varje gång du använder köket, och som du kommer att älska att visa för dina gäster.

Vi tittar gärna även gärna på era privata projekt där ni inom kort kommer kunna besöka vårt nya showroom i Järfälla. Fram tills dess får ni gärna maila in era frågor och underlag till Oss för en offert.

Nyligen levererade vi 36 av 58 kök till nyproducerade radhuslägenheter i Botkyrka.
Dom boende fick själva välja bland olika färgar på luckor, bänskivor och stänkskydd utan extra kostnad. Innan vi levererar våra kök kontrollerar vi självklart kvalitén på vårt lager. Alla stommar levereras färdigmonterade och levereras lägenhetsvis. Vi har ett stort urval utav luckmodeller och vi kan erbjuda alla NCS kulörer till våra kunder.

Kontakta oss redan idag, vi hjälper dig med din nästa byggprojekt.