LEA284

Diskmaskinsavstängning för montering i diskbänk. Håltagning Ø28 mm.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Kategorier: ,
Brand

Material

Krom

Rengö ring

Ytan torkas av med en mjuk trasa och ljummet vatten och eventuellt med två llö sning. Undvik basiska, sura kalklö sande eller slipande rengö ringsmedel.

Mä ssing ä r ett material som med tiden få r en vacker patina men kan putsas upp med mä ssingsputs. Koppar får också patina men ska inte poleras. De ö vriga blanka ytorna behå ller sin glans och Honey Gold få r sitt djup av 2-3% ä kta guld.

Avkalkning

Strå lsamlare samt duschhandtag skall regelbundet kalkas av genom att lä ggas i ä ttiksbad ett par timmar. Skulle kalkfläckar uppstå, använd eukalyptusolja och mjuk trasa.

Smö rjning

Smö rj endast med silikonfett.

Allt handlar om känslan. Vi är ett svenskt företag, med skandinavisk estetik och stor nyfikenhet på moderna tekniker och aktuella inredningstrender. Vi introducerar hela tiden ny design och utvecklar vårt sortiment med innovativa ytbehandlingar. Och vi har förstås järnkoll på byggnormer, försäkringskrav och installationsmetoder. Vi har samarbetat med samma italienska tillverkare sedan starten för tjugo år sedan eftersom vi vet att de aldrig tar några genvägar. Vi kommer alltid att sätta kvaliteten i främsta rummet. För känslans skull.