Byggmaterial

Vi levererar byggmaterial åt dina projekt.

Är du fastighetsägare eller ett företag som renoverar lägenheter har vi det byggmaterialet du behöver. Det som ingår i ditt projekt: tätning, sanering eller lägga nytt kakel i badrummet, erbjuder vi attraktiva priser på byggmaterial med leverans över hela Sverige.

För er som bygger nyproduktion eller renoverar äldre lägenheter, är det viktigt att ha produkter som är lättanvända med bra kvalité. Vårt uppdrag som din leverantör är att underlätta och stödja ditt arbete genom att erbjuda byggmaterial i god tid. Alla byggprodukter i vårt företag är kompatibla med varandra, vilket ger våra kunder full säkerhet över deras arbete. Vår service utgår från våra kunders specifika behov av användbarhet och kvalitet. Viktigast av allt att produkterna levereras i god tid med bra kvalite.

I vår organisation tar vi ansvar för utvecklingen av ett hållbart samhälle. Vi gör ansvarsfulla val om hälsa, välbefinnande och miljö under hela leveransprocessen. Med start från beställning av byggmaterialet till återvinningen. Tack vare vår produktions utveckling och tillverkning av våra egna produkter som kök och belysning. Kan vi erbjuda varor och tjänster som är anpassade efter våra kunders specifika behov och kan snabbt anpassas till förändringen av marknadens krav och önskemål.

Vi är specialiserade på badrums material och vi vet vad som krävs för att slutföra ditt specifika projekt.

Med de förutsättningar vi har så kan vi leverera med god tid och med de byggmaterial som behövs. Vi når ut till hela Sverige och gör de möjligt för dig som kund att beställa material så levererar vi det till dig inom kort. Vi ser fram emot att leverera byggmaterial till just dig inom kort.

Vi erbjuder ett stort utbud av byggmaterial och kemikalier för att underlätta alla typer av bygguppgifter i dina byggprojekt. Vårt sortiment omfattar lim, tätningsmedel, flytspackel, golvlim, fästmassor, fuktisolering, kakel fog, våtrumsilikon, tätskikt, och mer. Bläddra igenom våra högkvalitativa produkter från Kiilto, du kommer garanterat att hitta den perfekta produkten som passar dina behov.

Vaelia AB garanterar att förse dig med högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser och stor mängd av olika byggvaror som gör oss One-Stop-Affär för byggmaterial. Våra tjänster inkluderar smidig leverans och utmärkt kommunikation.

Kontakta oss idag för att få mer information.