Diskbänkar i granit, olika modeller

Greenwich är ett diskbänksfack för limning av foder och ytor med Cristadur®, ett material med en slät, lättstädad yta. Finns i läckra färger Magma Black och Polaris White. Kommer med en praktisk inbyggd basketventil, en ny minimalistisk designdetalj – fler färger och mindre rostfritt stål. Vi rullar just nu ut tre nya färger; Puro Black, Bronze Brown och Silverstone Grey. Innovativt Cristadur®-material har en silkeslen känsla, är lätt att rengöra och har samma bäregenskaper som Cristalite ®. Diskbänken är viktig eftersom det statistiskt sett är den mest använda delen av köket.

Mono är en klassisk diskho med stort, djupt diskfack och utrymme i bakkant med upp till fem hål för blandare, tvättmedelspump och lyftventil. Finns i två färger Magma och Polaris.

Cristalite ® har satt en ny standard för kompositbänkar. Materialet är en blandning av granit och akryl som är 3 gånger hårdare än vanlig granit, så det är mycket motståndskraftigt mot stötar och repor. Den absorberar inte missfärgning, torkas lätt av och är därför mycket hygienisk. Vi har ett Easy Care rengöringskit för granitprodukter som förenklar rengöringen. Granite Cristalite ® har en metallisk ytfinish i två olika färger.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Kategorier: ,
Brand

Intra är ett designföretag specialiserat på stål; vi utvecklar produkter för köket och det offentliga sanitetsrummet. Vi har en lång tradition av produktutveckling och design. Från våra klassiska modeller till våra nyare har vi haft ett kontinuerligt fokus på kvalitet och design. I samarbete med ledande industridesigners har vi fått ett flertal utmärkelser och priser för produkter som kombinerar exklusiv design med god funktionalitet. Intra har tilldelats märket för Design Excellence ett antal gånger. Priset är ett erkännande för framgångsrik användning av design för att skapa innovativa produkter och lösningar; ett kännetecken för företaget och den produkt du väljer. Intra har även fått flera internationella designpriser.