Allura Puzzle

Allura Puzzle fr[n Forbo är lösa vinylplattor har en unik pussel formad storlek på 96×96 cm och är speciellt designade för lösläggningsinstallation. Den suveräna dimensionsstabiliteten oc
h den starka pusselkopplingen gör plattorna idealiska för limfri installation i högtrafikerade områden. De 18 trä- och betongdesignerna bildar en välbalanserad palett som passar ett brett spektrum av applikationer.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Färg

Flerfärgad

Användningsområden

, , ,

Allura Puzzle erbjuder tillsammans med Allura Click och Allura Ease det fullständiga limfria LVT-erbjudandet från vårt Allura-sortiment av lyxiga vinylplattor. De unika pusselformade plattorna hos Allura Puzzle är snabba att installera utan att limma behövs, med fördelen att de också är lätta att ta bort, återanvända och återvinna.

Den suveräna dimensionsstabiliteten och uppbyggnaden av denna golvbeläggning och den specifika tillverkningsprocessen gör att plattorna förblir plana oavsett vad. En absolut nödvändighet för en löst liggande golvbeläggning. Plattorna kan även användas i högtrafikerade områden tack vare den starka pusselkopplingen.

De 18 designerna i trä- och betongdesigner bildar en välbalanserad palett som passar ett brett spektrum av applikationer. Idealisk för lösläggningsinstallationer i områden som kontor, stormarknader eller andra detaljhandelsapplikationer där det krävs att installera snabbt, ha tillfälliga golv eller tas ut snabbt utan att skada undergolvet.

Allura Puzzle erbjuds i pusselformade brickor på 96×96 cm med ett 0,7 mm slitlager och en tjocklek på 5 mm.

Allura Puzzle

 

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.