Sphera Element Matta

Sphera Element är Vinylgolv är mycket populära på grund av deras hållbarhet, låga underhåll och mångsidighet. Homogen vinyl är gjord av ett enda lager som ger livfullhet och färgdjup. Det är otroligt slitstarkt och fläckbeständigt vilket gör det till ett utmärkt golvval för områden med mycket trafik. Forbos homogena vinylgolvserbjudande innehåller Sphera homogen vinylplåt och Sphera SD | EC ledande vinylplåt.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Användningsområden

, , ,

Sphera Element

Sphera Element är en modern klassiker med en modern twist. Den erbjuder en omfattande, extremt välbalanserad och modern färgpalett.

Detta premium homogena golv presenteras på ett tydligt och heltäckande sätt som gör det lätt att använda och kombinera. Perfekt för dagens miljöer för tillämpningar i vård- och boteutrymmen, offentliga byggnader och utbildningsanläggningar.

Varför välja Sphera homogena vinylgolv?

Unikt präglad yta för optimal prestanda
Låga utsläpp och 100 % ftalatfri
Tillverkad i en miljö utan avfall
Motståndskraft mot fläckar och repor
Höga LRV-värden och ljusa, mättade nyanser

Sphera Evolution presenterar en uttrycksfull designinnovation i homogen vinyl. Den intrikata blandningen av sfärer, granulat och färgpigment ger en levande bild som aldrig setts i homogena golv förrän nu.

Med en palett av 24 färger som spänner över solida, mörka och ljusa toner, är Sphera Evolution färgkoordinerad för att leverera moderna integrerade golvdesigner för både stora och små projekt.

Sphera Energetic-serien
Tillför ny dynamik till homogena vinylgolv. Sphera Energetic erbjuder en lekfull kombination av en koordinerad färgpalett och design med olika intensitet och skala, vilket gör att den passar för ändamålet för alla funktioner eller användningsintensiteter.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.