Allura all-in-one

Allura all in one presenterar en översikt över design som finns i en Dryback, Flex och Click-konstruktion och i vissa fall även
i Puzzle and Ease.

Att ha en design i flera konstruktioner innebär att det finns en Allura-design för att passa olika undergolvskrav, installationstidsramar och budgetar, utan några kompromisser. Detta innebär att du kan välja en design för olika områden för din applikation.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Färg

Trä

Användningsområden

, ,

De 51 vackra designerna i Allura LVT allt-i-ett-sortimentet är tillgängliga i 3 olika applikationssystem: helt vidhäftad dryback, lös läggning och klicka. Vissa mönster finns även i Puzzle och Ease.

Att ha en design i flera konstruktioner innebär att oavsett kraven på din applikation kan du välja en design som kan appliceras överallt.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.