Markant

Markant är en nålfiltsgolvbeläggning av hög kvalitet med en grov struktur. Tillverkade av 100 % polyamidfibrer och med robusta, slitstarka egenskaper, är Markant-golv idealiska för ofta använda platser.

Markant finns i 16 kommersiella uni-färger. Markant Graphic City erbjuder 4 grafiska alternativ med en tidlös boxdesign.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Kategorier: ,
Brand

Den höga kvaliteten på Forbo Flooring nålfilt bygger på mer än 40 års erfarenhet av tillverkning och leverans av denna slitstarka golvbeläggning. Den finns i 3 kvaliteter, designad för att möta olika krav.

Extremt robust

  • Slitstark prestanda godkänd i klass 33 enligt EN 1307.
  • GUT-godkännandestämpel för ”föroreningstestade textilgolvbeläggningar”.
  • Tål tung användning, som rullstolar på kontor eller hjulförsedda resväskor på flygplatser.

Hållbar

  • Vår nålfiltsbaksida består av 100 % återvunnen polyester.
  • Den höga produktionskvaliteten säkerställer en lång livslängd för golvet, som därför inte behöver bytas ut regelbundet.
  • Våra högkvalitativa polyamidfibrer är designade för att ge ytterligare skydd mot smuts och nedsmutsning, spara på rengöringskostnader och bidra till en hållbar byggnad.

Brusreducering

Brusreduceringsnivåer mellan 20 dB och 22 dB, vilket betyder mindre omgivningsljud, idealiskt för användning på platser där en lugn atmosfär önskas, såsom kontor.

Elektriskt motstånd

Förbättrade elektriska avledningsegenskaper (≤107 Ohm (Ω)) som standard på Forte-plåt och Markant-plåt, vilket ger alternativ lämpliga för områden som är känsliga för statisk elektricitet som dator- och serverrum.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.