Fast Flooring Sheet

Forbos nya Modul’up självhäftande vinylarkkollektion är en banbrytande golvbeläggning. produkten lämpar sig för både nybyggnation och för renoveringsapplikationer i sjukvårdsinrättningar, skolor och kontor samt bostadshus.

Modul’up vinylarkkollektion förebådar en teknisk innovation som en ”lägg platt, förbli platt” golvbeläggningslösning som inte kräver något lim. Som sådan minskar det mängden material och energi som används för en golvinstallation och säkerställer att produkten kan återvinnas enkelt och säkert vid slutet av dess livslängd.

Dessutom tas de vanliga begränsningarna förknippade med lim bort, såsom torktider och kvardröjande lukter.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Modul’up självhäftande vinylplåt är ett innovativt golvbeläggningskoncept med ett engagemang för framtiden.

  • Den snabba och enkla installationen av Modul’up (inklusive demontering) gör kollektionen till ett flexibelt val för både renoverings- och nybyggnadsprojekt och erbjuder en konkurrensfördel för alla berörda parter.
  • Modul’up finns i 3 högpresterande konstruktioner: Decibel (19dB), Compact och T.E. för undergolv med upp till 97 % RH golvbeläggning, vilket erbjuder enkel installation för installatören och en hållbar prestanda för slutanvändaren.
  • Eftersom inget lim används är golvet klart för användning direkt efter läggning av golvet; det finns ingen vänte- eller torktid.
  • Modul’up kan enkelt tas bort efter sin långa och användbara livslängd och förberedas för återvinning, vilket skapar värde under hela produktens livscykel.
  • Modul’up erbjuder en palett med 94 färger, som spänner över vackra naturliga ekträ med realistisk prägling till eleganta sten- och betongeffekter, tillsammans med ljusare färgval idealiska för utbildningsmiljöer.
modul’up te
modul’up 19 db
modul’up compact
Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.