Fast Flooring Entrance Flooring

Coral Click är ett exceptionellt mångsidigt modulärt entrémattasystem som kan monteras på plats. Coral Click kan användas på egen hand eller i kombination med våra Coral clean-off textilserier för att ge ett integrerat entrésystem.

För våra Coral lösläggningsplattor har vi utvecklat en speciell installationsmetod för att hjälpa dig att säkra plattorna: Pro-Fit Quattro. Krok- och öglelappar läggs på hörnen som håller ihop brickorna.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Forbos Fast Flooring entrésystem är exceptionellt lätta att montera, hantera och förvara.

Coral Click är ett exceptionellt mångsidigt modulärt entrémattasystem som kan monteras på plats. Låsmekanismen ”klickas” helt enkelt ihop med en stålhammare. 24×24 cm PVC-plattorna med Coral-textilinsatser kan användas i alla typer av byggnader och eftersom de inte innehåller några metallkomponenter är Coral Click entréprodukter särskilt lämpliga för installation i butiksmiljöer eftersom de inte stör elektroniska märkningssystem.

För våra Coral lösläggningsplattor har vi utvecklat en speciell installationsmetod för att hjälpa dig att säkra plattorna: Pro-Fit Quattro. Krok- och öglelappar läggs på hörnen som håller ihop brickorna. På så sätt kan plattorna läggas löst och monteringstiden reduceras avsevärt. Dessutom gör denna Pro-Fit Quattro-lösning en cirkulär installation möjlig eftersom du kan återanvända plattorna till en annan plats igen.

Ett väldesignat Coral-entrégolv är en investering, inte en kostnad.

Tester av Cleaning Research International har visat att genom att stoppa upp till 95 % av inkommande smuts och fukt, minskar Coral tiden för rengöring av byggnadens övriga golvbeläggningar med upp till 65 %.

Faktum är att varje m² Coral tar bort upp till 5 kg smuts eller 6 liter vatten!

De besparingar som görs inom 6 månader innebär att produkt- och monteringskostnaderna för Coral är återbetalda inom 6 månader efter användning!

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.