Fast Flooring Planks

Letar du efter realistiska trädesigner som är lätta att installera? Våra Allura Click & Ease lösa plankkollektioner erbjuder dig just det. Plankorna från Allura Click & Allura Ease är lätta att installera utan lim, och därmed också lätta att ta bort, återanvända och återvinna. Skyddat av vårt exklusiva lackeringssystem kommer ditt Ease & Click LVT-golv inte bara att se bra ut, det kommer också att stå sig genom tiderna.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Kombinera komforten hos LVT med den enkla installationen av ett Click-golv. Den nya Forbo Allura Click LVT-kollektionen består av 38 eleganta mönster i trä- och stendekorer. Realistiska plankstorlekar, naturlig prägling och sanna färger gör varje föremål unik.

Allura Klicka Installation

Click-plankorna och plattorna kan snabbt och enkelt installeras tack vare vårt beprövade och patenterade klicksystem – och det finns inget behov av lim. Skyddad av vårt exklusiva lackeringssystem kommer den att stå sig genom tiderna. Click-systemet kan vinklas ner, vilket skapar en perfekt golvinstallation.

Förbättrad effektljudsreducering

När den installeras i kombination med vårt Forbo-underlag ger Allura Click upp till 15dB stegljudsreducering.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.