Enduro Luxury för bostäder

Enduro Luxury för bostäder är ett golv som passar utmärkt till olika typer av boende. De 20 moderna designerna i trä och sten finns i en Dryback- och en Click-konstruktion, båda med ett 0,30 mm slitlager. Denna serie av vinylplattor och plank har designats för att återspegla dagens golvdesign och färger som kan användas antingen individuellt eller i snygga kombinationer.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Användningsområden

,

Dryback Wood plankorna har en plankstorlek på 121,9 x 17,8 cm, plattorna är 60,96 x 30,48 cm. Enduro Click-plankorna är 121,2 cm x 18,5 cm och Click-plattorna 61 x 30,5 cm.

Enduro-kollektionen består av 17 mönster av naturligt trä och 3 mönster i betong. De kan användas antingen individuellt eller i fina kombinationer. Vi kan försäkra att båda konstruktionerna ger den förväntade prestandan när de installeras på rätt sätt.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.