Luxury Vinyl Tiles

Letar du efter ett stilrent, modernt golv som är bekvämt, slitstarkt och lättskött? Våra Allura och Enduro lyxiga vinylplattor är valet för dig. Allura & Enduro LVT kombinerar skönheten i trä-, sten- och betonggolvdesign med det enkla underhållet och hållbarheten hos ett LVT-golv. Varje planka och kakel har en unik, naturlig mattprägling som skapar en vacker autentisk look.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Användningsområden

, , ,

Färg

Flerfärgad

Enkel installation, designfrihet, varm under fötterna. Våra Allura & Enduro LVT-serier erbjuder dig just det. 2 Nya serier av lyxiga vinylplattor i autentiska trä-, sten- och betongdesigner, realistiska präglingsstrukturer och en hållbar, matt finish. Allura & Enduro ser bra ut i alla utrymmen i ditt hem.

Vårt Allura Dryback-sortiment har ett slitlager på 0,4 mm och är en helt vidhäftad LVT. Den erbjuds i olika plank- och kakelstorlekar, allt från vanliga plankor och plattor på 120x20cm och 50x50cm, till mycket stora plankstorlekar på 180x32cm vilket ger stora designmöjligheter.

Vårt Enduro LVT-sortiment har ett slitlager på 0,3 mm och finns i en Dryback-version (helt vidhäftad) och en Click-version som snabbt och enkelt kan installeras utan lim.

Allura & Enduro är extremt formstabila, vilket innebär att inga glipor mellan plattor och plankor över tiden. Ditt golv kommer att se bra ut i många år framöver.

Dessutom är det barfotavänliga golv och kan kombineras med golvvärme eller kyla. Detta gör Forbo LVT lämplig för alla utrymmen i huset.

Sist men inte minst; ett rekord av hållbara kriterier gör Forbo LVT till det föredragna LVT-valet: det är 100 % ftalatfritt och innehåller över 20 % återvunnet innehåll i baksidan. Den är tillverkad med grön energi och låga utsläppsnivåer.

Intresserad av att se mer? Kolla in färgöversikterna för Allura Dryback och Enduro LVT.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.