Furniture Linoleum

Forbo Furniture Linoleum är ett naturligt ytmaterial som ger pricken över i:et för alla avancerade möbeldesigner som skrivbord, stolar, pallar, skåp, dörrar och displayer. Den är känd för sin elegans och hållbarhet. Den matta ytan och den varma, mjuka strukturen gör den till en unik möbellösning. Se vår video för att lära dig mer.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Furniture Linoleum är ett unikt ytmaterial för möbeldesign som skrivbord, pallar, skåp, dörrar och displayer. Den är känd för sin elegans och hållbarhet och är gjord av naturliga ingredienser, ett hållbart val av yta.

De unika estetiska och taktila egenskaperna säkerställer att varje föremål utvecklar sin egen karaktär. Kombinationen av en matt yta och en varm, mjuk textur garanterar inredningsmöbler med en verkligt distinkt, individuell look & feel.

Lätt att applicera

Flexibla, organiska former kan skapas av Furniture Linoleum eftersom det är naturligt flexibelt. Den levereras i rullformat och kan appliceras både horisontellt och vertikalt, samt på böjda ytor.

Hygienisk och antistatisk

Den naturliga sammansättningen och den speciella ytfinishen säkerställer att Furniture Linoleum är naturligt antistatiskt. Ytan motstår aktivt uppbyggnaden av statiska laddningar och förhindrar att damm eller smuts fastnar på ytan.

Inga märken från fingeravtryck

Denna naturliga yta linoleum har en jordnära, solid kvalitet till den och har en annan unik egenskap: den visar inga fingeravtryck!

Enkel elegans

Ett antal nya fräscha och snygga färger har lagts till det klassiska färgsortimentet som kompletterar aktuella designtrender.

Provbeställning

Obs: När du klickar på knappen ”Beställ ett prov” kommer din föredragna produkt automatiskt att läggas i din kundvagn (se kundvagnens logotyp högst upp på denna sida). Klicka på denna logotyp för att slutföra din beställning.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.