Flotex Sheet

Vår toppmoderna digitala tryckteknik ger hög kvalitet, verklighetstrogna bilder av trä och keramiska texturer.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Flotex Color

Flotex Color är ett omfattande golvsortiment av textildesign som presenteras i 4 subtila allover-designer: Metro, Calgary, Canyon och Penang. Alla kollektioner finns i plåt- och kakelformat och vissa färger finns även i plank. På denna sida kan du hitta alla Flotex Color sheets produkter.

Flortex Border

Flotex-kanterna hjälper dig att vara kreativ när du designar din golvyta genom att erbjuda möjligheten att rama in ett område, separera utrymmen eller ge en kant till ditt golv som en solid insats. Flotex bårder är enfärgade remsor endast tillgängliga i 11 eller 22 cm bredder, som kan användas i kombination med Flotex arkflockade golv.

Flortex Natural

Vårt förnyade Flotex Naturals-sortiment gör att du kan skapa estetiken hos ett äkta trä- eller keramikgolv, samtidigt som du behåller värmen, akustiken och komforten som en matta erbjuder.

Colour sheet
Thickness 4,3 mm
Length x width 30 m x 200 cm
NCS S 5502-B
LRV 17%
Borders
Thickness 4,3 mm
Length x width 15 m x 11 cm
15 m x 22 cm
Naturals
Thickness 4,3 mm
Length x width 30 m x 200 cm
LRV 23%
Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.