Onyx+

Onyx+ är en slitstark väggbeklädnad av vinyl som är perfekt lämpad för kommersiella våtrumsapplikationer som våtrum på hälsoinrättningar, vårdhem och äldreboenden.

Onyx är varmsvetsad i en standard vertikal installation för perfekt vattentäthet, men kan även installeras horisontellt vid behov.

Onyx+ presenterar en neutral färgpalett med några levande accentfärger som utvecklats i samordning med våra Step, Sphera och Sarlon Sparkling golvbeläggningar för att erbjuda en komplett våtrumslösning från golv till vägg.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Användningsområden

,

Onyx + är en väggtäckande våtrumslösning som kombinerar estetik och teknisk prestanda. Den är perfekt lämpad för kommersiella applikationer som våtrum i hälsoinrättningar, vårdhem och äldreboenden.

Väggbeklädnaden är varmsvetsad i en standard vertikal installation för perfekt vattentäthet, men kan även monteras horisontellt där och när det behövs.

Produktens baksida/underlag är färgkoordinerad med designen på ovansidan, vilket gör varmsvetsning säkrare och enklare.

Onyx+ koordineras i färg med vårt Step våtrumsgolv, Sphera Element homogen vinyl och Sarlon Sparkling akustisk vinyl som gör kombinationer av golv och vägg mycket enkla.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.