Marmoleum Click Tiles

Marmoleum Click-plattor

Kul att designa, lätt att installera. Marmoleum Click består av lättinstallerade HDF-paneler med 2,5 mm Marmoleum ovanpå och en ljudabsorberande korkbaksida. Panelerna finns i 23 färger och 3 storlekar vilket ger dig oändliga designmöjligheter. Denna naturliga golvbeläggning är inte bara taktil och bekväm, den är också antistatisk, hållbar och lätt att underhålla. Se videon eller gå till färgöversikten.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Konstruktion

Varje Marmoleum Click-panel är gjord av vattenavvisande High Density Fiberskiva med en ljudabsorberande korkbaksida och 2,5 mm Marmoleum ovanpå.

Stora designmöjligheter

Forbo Marmoleum Click finns i 23 färger, från lugnande neutrala färger till livfulla djärva färger. Det finns 3 panelstorlekar: den större 90 x 30 cm och 60 x 30 cm och den fyrkantiga 30 x 30 cm. Med Marmoleum Click-plattor kan du skapa inbjudande golvdesigner som är unika för ditt hem och din livsstil. Se videon för att upptäcka möjligheterna.

Naturliga ingredienser

Marmoleum är gjord av naturliga ingredienser som linolja, kolofonium och kalksten. Tack vare dessa naturliga ingredienser ser och känns golvet naturligt och är ett av de mest hållbara golvvalen.

Taktil och bekväm

Tack vare dess naturliga ingredienser når Marmoleum Click rumstemperatur snabbt, vilket säkerställer att ditt hus är ombonat och varmt. Våra Marmoleum Click-golv kan även användas med golvvärme. Det är en taktil golvbeläggning och bekväm under fötterna, perfekt att leva och leka på.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.