Coral Entrance Flooring

Ett entrémattasystem av god kvalitet ger ett mycket effektivt sätt att skydda din golvbeläggning och hålla den ren och vacker. Genom att stoppa upp till 94 % av inträdda smuts och fukt, kommer vårt Coral-entrégolv att hålla ditt hus rent och hygieniskt och hjälpa till att förlänga livslängden på din golvbeläggning.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Vi har varit världsledande inom textila entrégolv i över 50 år, så det finns inget vi inte vet om att hålla smuts och fukt borta från ditt hus. Första intrycket räknas. När folk kommer in i ditt hus borde de gilla vad de ser. Men du har också det praktiska trycket att hålla dina golv rena och dina besökare säkra. Våra Coral entrégolvsystem gör allt detta och mer.

Vår Coral-kollektion består av många olika kollektioner, var och en med sitt eget fokusområde, som smutsborttagning eller fuktupptagning. Förutom funktionalitet kan du även välja olika monteringsalternativ: plåt, kakel och mattor.

Vilken kollektion du än väljer vet du att du har den bästa kvaliteten med den bästa funktionaliteten.

Ett väldesignat och innovativt entrégolvsystem kommer att:

  • få entrén att se snygg och inbjudande ut
  • förlänga livslängden på det invändiga golvet
  • minska risken för halkskador
  • minska kostnaderna för löpande underhåll
  • bidra till en miljövänlig byggnad genom att minska användningen av tvättmedel för underhåll av övriga våningar
Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.