Fönster

Fönstersystem i stål, aluminium och trä
Smal och kostnadseffektiv med ett komplett utbud av funktioner: Våra smala fönsterprofiler i stål, rostfritt stål, aluminium och trämetall maximerar designfriheten för individualiserad byggarkitektur.

Oavsett om det är fönster med glasbågar, böjda fönster eller helglasade ytor: våra fönstersystem – som finns i värmeisolerade eller oisolerade versioner – visar sina fördelar i nya byggnader såväl som vid renovering av befintligt byggnadsbestånd. Dessutom uppfyller de de högsta kraven när det gäller säkerhet och brandskydd samt mekanisk hållfasthet och hållbarhet.
Med sitt minskade installationsdjup kan dessa fönstersystem (torra eller våtglasade) monteras jämnt, även i en grund omgivande konstruktion, och ändå säkerställa en hög grad av styvhet. Testade, systemiserade beslag finns tillgängliga för alla vanliga öppningstyper.

Anpassade fönster med ny teknik och traditionellt hantverk. Vi levererar fönster efter din design och du gör dina fönster som du vill ha dem, efter dina behov. Välj färg, armaturer, ljud och värme isolering, glas och stil båda på utsidan och insidan. Fönsterdesign kan vara med rund eller fyrkantig ramenOch om du inte hittar det du letar efter hos oss,  skapar vi det åt dig. Välkommen till vårt showrum på Datavägen 5, Järfälla, att lära dig mer om våra olika fönster, och andra byggprodukter.