Fönster med aluminium utsida

Fönster med aluminium utsida

Den smala ytan på ramarna på connex nya blockfönster i trä/metall säkerställer ett lätt översvämmat utrymme. Genom att använda trä på insidan bidrar CONNEX-blocket till ett behagligt rumsklimat men skyddas också på utsidan tack vare aluminiumvändningen.

Med CONNEX bloc utökas vår systemfamilj av trä-/metallfönster med ytterligare en enastående produkt. Det beprövade kubsystemet kan utökas i några steg för att utgöra blocksystemet. För att göra detta behövs endast fyra ytterligare komponenter: ytterram, glasstång, glasplattor och klämmor. Träkonturen förblir oförändrad och CONNEX-blocket ger ännu fler praktiska fördelar:

ljusoptimerat fönster för ljusa interiörer
foglös design för tilltalande utseende
perfekt för renoveringar med utvändig isolering
Energimärkning klass A

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Material

Trä-aluminium

Brand

Material / yta

1.             Aluminium i anodiserad kvalitet eller för pulverlackering
2.             Virkeskvalitet enligt FFF Q-Signet

Fönstertyper / öppningsalternativ

1.             Sidohängda, vridlutande, bottenhängda och dubbelventilerade fönster
2.             Fasta lampor

Särskilda tekniska egenskaper

1.             Foglös design
2.             Samma tillbehör som CONNEX cube
3.             Ljusoptimerat fönster
4.             Perfekt för renoveringar med utvändig isolering

Testa certifikat

1.             Täthet mot kraftigt regn klass 9A
2.             Motstånd mot vindlastklass C3/C4
3.             Luftgenomsläpplighet klass 4

Jansen ger arkitektur och ny inspiration Vår kvalitet leder oss över många gränser till framgång – tack vare höga kompetensnivåer och inte mindre höga prestationskrav. Våra försäljningsdotterbolag i Kina och Turkiet drar alla med oss ​​i samma riktning. Dessutom har vi med våra många partners ett utmärkt internationellt nätverk för att säkerställa att våra kunder över hela världen kan njuta av mycket effektiva lösningar. Som ett företag som är aktivt engagerat i arkitekt- och metallindustrin imponerar vi på arkitekter, investerare, tillverkare och montörer över hela världen och arbetar konsekvent med vidareutvecklingen av våra stålprofilsystem för fönster, dörrar, fasader samt vik- och skjutdörrar. Också efterfrågade är våra specialiteter som högeffektiva brandskyddsprodukter. Vi tillämpar vår kunskap med praktisk förståelse i projekt och uppnår betydande framsteg genom tidig dialog med våra kunder och intensivt engagemang i deras intressen.