Aluminiumfönster

Vaelia Ab säljer skräddasydda, moderna och vackra aluminiumfönster som med sina olika alternativ passar de flesta fastighetsägare.
Hela fönstret är gjort av kärnved från olika typer av träd. Utanför fönstret finns ett nästan osynligt väderskydd i aluminium, vilket gör fönstret mycket tåligt mot både regn och glödande sol vilket gör fönstret underhållsfritt.

Fördelar med Aluminiumfönster
Aluminiumfönster passar nästan alla typer av hus och kontor vilken enkelt kan kombineras med alla andra fönsterserier. Energieffektiviteten och hållbarheten i alla olika typer av aluminiumfönster är stora vilket ger aluminiumfönster en fördel över andra typer av fönster. Svenska hårda klimaten med öppen miljö och mycket vind, gör aluminiumfönster till det perfekta valet.

Brandsäkerhetsmässigt är aluminiumfönster ett säkert val på grund av sin hårdhet och utmärkta täthet. Med aluminiumfönster får du det bästa av två världar, ett fönster som passar ett rent utseende samtidigt som du får ett modernt och effektivt fönster med mycket bra värmeisolering.
Våra aluminiumfönster, liksom alla våra fönster och dörrar, har utvecklats och designats för att passa svenska hus och uppfylla klimat- och miljökraven. Tillsammans med andra byggmaterial och installation erbjuder vi helhetslösningar där vi tar ansvar för hela fönsterbytet; från mätning och design till komplett montering.

Trots vår storlek och att vi är en del av en koncern, ser vi till att fortsätta som ett familjeföretag från Skåne, där husbyggande och hantverk varit en del av samhället i århundraden.

Största fördelar med aluminiumfönster

• Aluminiumfönster är billiga och hållbara
• ALU fönstret är mycket hårt och stabilt material
• Aluminiumfönster är mycket tåliga och därför också lätta att underhålla
• Aluminium kan tillverkas i olika färger och tack vare lack och ytbeläggning är praktiskt för att ha alla önskade aspekter.