Needlefelt tiles

Nålfiltsplattor kombinerar enkel hantering, optimerad installation och underhållsfördelar med modulgolv, med all hållbarhet och ekonomiska fördelar med ett nålfiltsgolv. Nålfilt Forte-plattor är baserade på Forte-plåtkonstruktionen och använder samma polyamidstruktur med latexbindemedel och fiberunderlag.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Den höga kvaliteten på Forbo Flooring nålfilt är baserad på mer än 40 års erfarenhet av produktion och leverans av denna slitstarka golvbeläggning. Den finns i 3 kvaliteter, designad för att möta olika krav.

Extremt robust

  • Slitstark prestanda godkänd i klass 33 enligt EN 1307.
  • GUT-godkännandestämpel för ”föroreningstestade textilgolvbeläggningar”.
  • Tål tung användning, som rullstolar på kontor eller hjulförsedda resväskor på flygplatser.

Hållbar

  • Vår nålfiltsbaksida består av 100 % återvunnen polyester.
  • Den höga produktionskvaliteten säkerställer en lång livslängd för golvet, som därför inte behöver bytas ut regelbundet.
  • Våra högkvalitativa polyamidfibrer är designade för att ge ytterligare skydd mot smuts och nedsmutsning, spara på rengöringskostnader och bidra till en hållbar byggnad.

Brusreducering

Brusreduceringsnivåer mellan 20 dB och 22 dB, vilket betyder mindre omgivningsljud, perfekt för användning på platser där en lugn atmosfär önskas, såsom kontor.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.