Marmoleum Linear

Skapa bekväma utrymmen. Våra Marmoleum Linear golvbeläggningar är designade för att skapa en modern och bekväm miljö med en varm och välkomnande känsla för informella, naturliga miljöer med en hemtrevlig atmosfär. En miljö där vi återhämtar oss snabbare, känner oss uppmuntrade att arbeta, dela idéer och lära oss.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Den förnyade Marmoleum

Striato-kollektionen är en funktionell, hållbar och tidlös linoleumgolvserie som låter dig skapa utrymmen med en naturlig touch där du verkligen känner dig som hemma. Den randiga Striato-designen skapar en mjuk, behaglig look och kan även fungera som ett styrande och sammanbindande element mellan områden i en byggnad.

Thickness 2,5 mm
Length x width ≤ 33 m x 200 cm
NCS S 2005-Y10R
LRV 52%

 

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.