Marmoleum Sheet

En naturlig vinnare! Våra linoleumgolv med varumärket Marmoleum är naturliga golv förknippade med hållbarhet, hållbarhet, hög kvalitet och innovativ design. Marmoleumgolv är tillverkade av naturliga råvaror och är det mest hållbara golvvalet. Upptäck våra Marmoleum-serier Linear, Marbled och Solid.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Kategori:
Brand

Marmoleumplåtsgolv

Forbo Marmoleum är det mest hållbara golvvalet och kombinerar sin naturliga karaktär med fantastisk golvdesign, utmärkt hållbarhet och enkel rengöring och underhåll.

Marmoleum, Forbos varumärke av linoleum, är tillverkad av 97 % naturliga råvaror och innehåller 43 % återvunnet innehåll. Den innehåller inga ftalater, inga mjukgörare och ingen mineralolja. De viktigaste råvarorna som används i Marmoleums produktion är linolja, trämjöl och jute.

Marmoleumgolv är mycket lämpligt för personer med astmatisk allergi och liknande sjukdomar. Den är antistatisk (det är därför den är så lätt att hålla dammfri), och dess beprövade bakteriostatiska egenskaper hämmar mikroorganismer.

Marmoleumplåt finns i rullar om 2×30 meter (bxl) och erbjuder mer än 150 färgställningar. Den presenterar 3 designriktningar: marmorerad, solid och linjär.

Förutom Marmoleum-plåt erbjuder vi även Marmoleum i kakel, som täcks av våra Marmoleum Modular och Marmoleum Click-serier, som kan installeras snabbt och enkelt tack vare det beprövade klicksystemet.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.