Marmoleum Signature

Marmoleum Signature lägger till en spännande ny funktion till våra Marmoleum-plattor genom att lägga till ljusgravyrsteman till linoleumet.

Graveringen förstärker Forbo Marmoleums lekfulla identitet för att skapa ännu mer fantastiska golvdesigner. Det finns 4 gravyrdesigner – Raw, Circle, Cube & Tattoo – och för varje design har ett antal spännande planlösningar skapats.

Marmoleum Signature-plattor kan mycket väl kombineras med de icke-graverade plattorna från Marmoleum Modular-kollektionen.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Marmoleum Signature Raw

Raw-strukturen är en tillgänglig, inte alltför framträdande design. En krysslucka ritningsteknik används för att skapa en gradient ytstruktur. Detta asymmetriska flöde framhäver kakelformen. Raw finns i kakelstorlekar 50×25 cm.

Marmoleum Signature Circle

Raw-strukturen är en tillgänglig, inte alltför framträdande design. En krysslucka ritningsteknik används för att skapa en gradient ytstruktur. Detta asymmetriska flöde framhäver kakelformen. Raw finns i kakelstorlekar 50×25 cm.

Marmoleum Signature Cube

Cube är ett subtilt och modernt minimalt mönster. En design som skapar en optisk illusion och refererar till de klassiska kakelmosaikerna. Cube innehåller 2 olika gravyrdesigner i brickor om 50×25 cm.

Marmoleum Signature Tattoo

Den figurativa aspekten av Tattoo-designen speglar trenden med det individualistiska uttrycket i kroppstatueringar. Det erbjuder möjligheter till anpassning, som gravering av logotyper eller bilder.

Tatueringsdesignen innehåller 3 illustrationer och finns i brickor om 50×50 cm.

Tailor made laser engraving

Utöver vårt urval av fördesignade lasergraverade plattor erbjuder Forbo även möjligheten att skapa din egen unika golvdesign.

Ge ditt golv eller din möbel ett autentiskt utseende genom att gravera det med din företagslogotyp, en text, ett konstverk eller bara en kreativ design som kompletterar dina produkter.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.