Colorex Plus ESD

Colorex Plus SD är en innovativ golvbeläggning som erbjuder enastående prestanda och funktionalitet. Detta avancerade system består av limfria plattor och är perfekt lämpat för olika användningsområden där kostsamma förberedelser av undergolvet eller långa stilleståndstider utgör ett problem.

Med Colorex Plus SD kan du installera golvet utan att behöva avbryta verksamheten, och det kan användas omedelbart efter installationen, vilket gör det till ett idealiskt val även för områden med hög trafik, inklusive användning av gaffeltruckar.

En av de imponerande egenskaperna hos Colorex Plus SD är dess elektrostatiskt ledande förmåga (EC). Detta innebär att det effektivt kan avleda statisk elektricitet, vilket är avgörande i känsliga miljöer där elektrostatisk urladdning kan skada känslig utrustning eller störa elektroniska komponenter.

Med Colorex Plus SD kan du vara säker på att ditt arbetsutrymme förblir skyddat och att risken för elektrostatiska problem minskas avsevärt.

För att säkerställa optimal säkerhet och förhindra halkolyckor finns det även ett halksäkert alternativ tillgängligt för Colorex Plus SD med R10-klassning. Detta ger extra grepp och minskar risken för olyckor på våta eller hala ytor. Oavsett om det är en restaurang, ett kök eller ett offentligt utrymme kan du vara trygg med att Colorex Plus SD kommer att ge en säker och pålitlig lösning för din golvbeläggning.

För de som söker en grundläggande version av Colorex Plus SD finns det också en grundversion tillgänglig. Denna version erbjuder fortfarande högkvalitativ prestanda och hållbarhet, vilket gör den till ett pålitligt val för olika miljöer och behov.

Sammanfattningsvis är Colorex Plus SD en imponerande golvbeläggning som löser vanliga problem och ger enastående prestanda. Med dess limfria installation, omedelbara användbarhet och olika alternativ för elektrostatisk ledning, halksäkerhet och grundversion kan du hitta den perfekta lösningen för dina specifika krav och behov

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Användningsområden

Colorex Plus ESD finns i tre olika format:

Colorex Plus EC

Detta limfria golvbeläggningssystem består av keramiska plattor som är anslutna till ett kopparband med hjälp av slingor. Det fungerar oberoende av fuktnivån i området och är lämpligt för renovering av elektrostatisk känsliga miljöer, renrum i läkemedelsföretag och produktionsanläggningar.

Colorex Plus R10

Fabriksgolv måste vara så säkra som möjligt, särskilt vid tillverkning av elektronik. Colorex Plus R10 är ett limfritt golvsystem som kan användas för att förhindra halk- och fallolyckor och göra marken runt dina anläggningar säkrare.

Colorex Plus Basic

Colorex Plus ESD är ett tungt, limfritt golvsystem. Det ger utmärkt kemisk beständighet när ledningsförmåga inte krävs och kan repareras för att ge hög trafik som kräver intensiv daglig rengöring, t.ex. i butiker, affärer och lagerlokaler.

Alla Colorex Plus-produkter ingår också i vår Fast Fit-kollektion och kan spara över 50 % av installationstiden.¨