Colorex Plus ESD

Colorex Plus ESD är ett högpresterande golvbeläggningssystem bestående av limfria plattor för alla användningsområden där dyra förberedelser av undergolvet eller stilleståndstid är ett problem. Colorex Plus kan installeras utan att avbryta verksamheten och kan användas omedelbart efter installationen, även av gaffeltruckar. Colorex Plus ESD har ett alternativ med elektrostatisk ledningsförmåga (EC), ett halksäkert alternativ R10 och en grundversion.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Användningsområden

Colorex Plus ESD finns i tre olika format:

Colorex Plus EC

Detta limfria golvbeläggningssystem består av keramiska plattor som är anslutna till ett kopparband med hjälp av slingor. Det fungerar oberoende av fuktnivån i området och är lämpligt för renovering av elektrostatisk känsliga miljöer, renrum i läkemedelsföretag och produktionsanläggningar.

Colorex Plus R10

Fabriksgolv måste vara så säkra som möjligt, särskilt vid tillverkning av elektronik. Colorex Plus R10 är ett limfritt golvsystem som kan användas för att förhindra halk- och fallolyckor och göra marken runt dina anläggningar säkrare.

Colorex Plus Basic

Colorex Plus ESD är ett tungt, limfritt golvsystem. Det ger utmärkt kemisk beständighet när ledningsförmåga inte krävs och kan repareras för att ge hög trafik som kräver intensiv daglig rengöring, t.ex. i butiker, affärer och lagerlokaler.

Alla Colorex Plus-produkter ingår också i vår Fast Fit-kollektion och kan spara över 50 % av installationstiden.¨