Trä-aluminiumdörrar. Dörrar Connex

Trä-aluminiumdörrar. Dörrar Connex

Det är också möjligt att montera entrédörrar baserade på CONNEX-system. Dessa dörrar kompletterar byggnadens utseende. Dörrar och fönster i byggnaden har samma utseende och skapar en fantastisk atmosfär.
Att tillverka en byggnads entrédörrar med samma system som fönstren har vissa fördelar. En sådan fördel är att aluminiumramprofilerna ser visuellt identiska ut med CONNEX kubfönstersystem. Besparingen i produktionstid är en annan stor fördel. På samma sätt innehåller Jansen-serien ett 3D-stålskruvgångjärn: speciellt utvecklat för utåtgående dörrsystem är det nya 3D-skruvgångjärnet snabbt och enkelt att installera. Detta görs utan några specialverktyg eller monteringshjälpmedel eftersom det inte finns något behov av komplex dirigering av trä eller borrning av metall. Inställning av gångjärnen görs direkt på de hängda dörrarna, vilket sparar tid och kostnad. De dolda gångjärnsfästena bidrar också till installationens slående utseende.
1.              Entrédörren för alla situationer
2.              Kan kombineras med alla Schüco-system
3.              Visuellt identisk med CONNEX-kubfönster
4.              Dörren är din byggnads visitkort

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Material

Trä-aluminium

Jansen trä-aluminiumfönster säkerställer optimal ljusöverföring

Öppningstyper:
1.             Sidohängda, lutande svängda, bottenhängda fönster med dubbla ventiler
2.             Horisontellt pivotfönster
3.             Fast glas
4.             Infälld inifrån och ut

Jansen ger arkitektur och ny inspiration Vår kvalitet leder oss över många gränser till framgång – tack vare höga kompetensnivåer och inte mindre höga prestationskrav. Våra försäljningsdotterbolag i Kina och Turkiet drar alla med oss ​​i samma riktning. Dessutom har vi med våra många partners ett utmärkt internationellt nätverk för att säkerställa att våra kunder över hela världen kan njuta av mycket effektiva lösningar. Som ett företag som är aktivt engagerat i arkitekt- och metallindustrin imponerar vi på arkitekter, investerare, tillverkare och montörer över hela världen och arbetar konsekvent med vidareutvecklingen av våra stålprofilsystem för fönster, dörrar, fasader samt vik- och skjutdörrar. Också efterfrågade är våra specialiteter som högeffektiva brandskyddsprodukter. Vi tillämpar vår kunskap med praktisk förståelse i projekt och uppnår betydande framsteg genom tidig dialog med våra kunder och intensivt engagemang i deras intressen.