Anpassade Pivot fasadpartier

Anpassade Pivot fasadpartier

VISS-svängdörren kan tillverkas för att passa höjden på rummen och storleken på fasadnätet, vilket fortsätter den generösa linjen i VISS-fasaden i åtkomstområdena. Med denna produkt utökar vi designalternativen för stora glasfasader, vilket ytterligare förbättrar fasadens attraktiva och funktionella design.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Material

Stål

Material / yta

Obestruket stål eller varmförzinkat bandstål, lämpligt för pulverlackering eller emaljering av kaminer
Täckprofiler i aluminium och rostfritt stål
Lastbärande strukturer
VISS-systemprofiler

Typer av konstruktion
VISS-svängdörren öppnas inåt och kan endast manövreras från insidan

Program
Stor värmeisolerad VISS-svängdörr för speciella applikationer (max. B x H = 2000 x 6000 mm, max vikt på dörrpanelen 700 kg)

Särskilda tekniska egenskaper
Värmeisolerade dörrrabattprofiler för glastjocklekar från 27 till 42 mm finns tillgängliga

Testa certifikat
Icke-standardlösning – certifikat som ska tillhandahållas av metalltillverkaren

Jansen ger arkitektur och ny inspiration Vår kvalitet leder oss över många gränser till framgång – tack vare höga kompetensnivåer och inte mindre höga prestationskrav. Våra försäljningsdotterbolag i Kina och Turkiet drar alla med oss ​​i samma riktning. Dessutom har vi med våra många partners ett utmärkt internationellt nätverk för att säkerställa att våra kunder över hela världen kan njuta av mycket effektiva lösningar. Som ett företag som är aktivt engagerat i arkitekt- och metallindustrin imponerar vi på arkitekter, investerare, tillverkare och montörer över hela världen och arbetar konsekvent med vidareutvecklingen av våra stålprofilsystem för fönster, dörrar, fasader samt vik- och skjutdörrar. Också efterfrågade är våra specialiteter som högeffektiva brandskyddsprodukter. Vi tillämpar vår kunskap med praktisk förståelse i projekt och uppnår betydande framsteg genom tidig dialog med våra kunder och intensivt engagemang i deras intressen.