Inbrottssäkra dörrar Viss

Inbrottssäkra dörrar Viss

Inbrottsbeständig fasad: beprövad systemlösning för ökat egendomsskydd

För högre nivåer av byggnadsskydd presenterar Jansen nya VISS RC4, en vidareutveckling av sitt inbrottsbeständiga system RC3. Med VISS RC4 möter Jansen det växande behovet av lösningar som erbjuder ökad säkerhet tillsammans med enkel produktion och montering. Med ett identiskt utseende som standard VISS-fasaden visar VISS RC4-strukturen inga synliga tecken på inbrottsmotstånd. Detta gör att olika byggkrav kan förverkligas med ett enhetligt utseende.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Material

Stål

Fördelar

Inbrottssäkra

Brand

Nya VISS RC4-fasaden ger också skydd mot även de mest välutrustade inbrottstjuvarna. VISS RC4-fasaden tål det standardiserade inbrottsförsöket enligt EN 1630 i minst tio minuter. VISS-fasaden kan uppgraderas till en inbrottsbeständig struktur upp till RC4 med bara några få ytterligare komponenter. Andra krav kan också genomföras med bibehållet, enhetligt utseende. Till exempel kan VISS RC4-fasaden enkelt utökas med isolerande kärnor för att skapa en högisolerad fasad. Detta ger inte bara en pålitlig lösning utan möter också den växande efterfrågan på energieffektiva system. VISS RC-systemlösningen kan utformas med standard VISS-systemet i ytbredder på 50 och 60 mm. Tack vare VISS Basic kan dessutom alla typer av supportprofiler användas. Infoga element från Janisol, Janisol Arte och Jansen Economy 50/60 med motsvarande RC-godkännande kan integreras.

Material / ytfinish
Obestruket stål eller varmförzinkat bandstål, lämpligt för pulverlackering eller emaljering av kaminer

Stödstrukturer

VISS-systemprofiler och VISS Basic
Designprofil (Linea, Delta, icke-standardiserade profiler)
Konstruktionstyper

Mullion-mullion-transom konstruktion
Mullion-transom-mullion konstruktion
Svetsad och/eller push-fit konstruktion
Hörn design
Program

Sätt in fönster och sätt in dörrar
Särskilda tekniska egenskaper

VISS RC kan kombineras med befintliga VISS-system i plana bredder på 50 och 60 mm
Motståndskraftig mot inbrott och utbrott enligt EN 1627
Värmetransmittanskoefficient Uf > 0,84 W/m2K
Täthet mot kraftigt regn klass RE 1200
Luftgenomsläpplighet klass AE
Motstånd mot vindlastklass 2 kN/m2
Slagtålighet klass E5/I5
VISS RC-versioner kan kombineras med de inbrottsbeständiga profillösningarna i Janisol-dörr- och fönstersystemen
Installerad med dubbel- eller trippelglasenheter
Testa certifikat

CE-märkning enligt produktstandard EN1627
Värmetransmittanskoefficient Uf > 0,84 W/m2K
Täthet mot kraftigt regn klass RE 1200
Luftgenomsläpplighet klass AE
Motstånd mot vindlastklass 2 kN/m2
Slagtålighet klass E5/I5
Motstånd mot inbrott i RKLF RC2/3/4

Jansen ger arkitektur och ny inspiration Vår kvalitet leder oss över många gränser till framgång – tack vare höga kompetensnivåer och inte mindre höga prestationskrav. Våra försäljningsdotterbolag i Kina och Turkiet drar alla med oss ​​i samma riktning. Dessutom har vi med våra många partners ett utmärkt internationellt nätverk för att säkerställa att våra kunder över hela världen kan njuta av mycket effektiva lösningar. Som ett företag som är aktivt engagerat i arkitekt- och metallindustrin imponerar vi på arkitekter, investerare, tillverkare och montörer över hela världen och arbetar konsekvent med vidareutvecklingen av våra stålprofilsystem för fönster, dörrar, fasader samt vik- och skjutdörrar. Också efterfrågade är våra specialiteter som högeffektiva brandskyddsprodukter. Vi tillämpar vår kunskap med praktisk förståelse i projekt och uppnår betydande framsteg genom tidig dialog med våra kunder och intensivt engagemang i deras intressen.