Väggabsorbenter

På Rockfon har vi inte bara tak utan även akustikväggpaneler för väggmontage. I vissa fall räcker det inte med ljuddämpande tak. T.ex. I stora öppna ytor där ljudnivåerna snabbt kan bli för höga. Därför är det mycket användbart att kunna komplettera väggabsorbenten. I samspelet med det ljuddämpande taket dämpas ljudet ytterligare. Vi har olika typer av väggljudabsorbenter som varierar i stil, uttryck och funktion. Vissa oroar sig för att väggljudabsorbenter ska störa rummets stil och uttryck, men du kan enkelt kombinera design och akustik. Våra väggabsorbenter finns i en mängd olika färger och format, och även sådana som kan tryckas på olika mynt så att väggabsorbenterna blir en del av rummets inredning. Väggabsorbenter – som limmade tak – är en enkel och effektiv lösning.

Tak- och väggljudabsorberande material spelar en viktig roll i akustik och inomhusmiljöer där faktorer som ljuddämpning, ljudisolering, ljusreflektion, brandskydd, hygien, hållbarhet, hållbarhet och estetik måste beaktas. På Rockfon hjälper vi dig gärna att hitta rätt akustiklösning för ditt tak eller vägg så att du kan skapa den bästa inomhusmiljön. Kontakta oss om du har några frågor.

Innertak och väggabsorbenter spelar en viktig roll när det gäller akustik och inomhusmiljö, där faktorer som ljuddämpning, ljudisolering, ljusreflektion, brandsäkerhet, hygien, hållbarhet, slitstyrka och estetik måste beaktas. På Rockfon hjälper vi dig gärna att hitta rätt akustiklösning för ditt innertak eller vägg så att du kan skapa bästa möjliga inomhusmiljö. Kontakta oss om du har några frågor.