Modul’up 19 dB loose lay vinyl

Engagerad i framtiden. Modul’up är den bästa lösa golvbeläggningen som finns tillgänglig för applikationer med hög trafik. Den kan installeras snabbt utan lim och är ännu mer tids- och kostnadseffektiv vid bytestidpunkten. Modul’up finns i en akustisk (19 dB) och kompakt version. Båda formaten erbjuder bästa möjliga kvalitet och hållbarhet. Modul’up 19 dB erbjuder över 90 färger i 4 designriktningar: trä, material, grafik och färg.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Modul’up löst lägga golv engagerad i framtiden

Modul’up är den bästa lösa golvbeläggningen som finns tillgänglig för applikationer med hög trafik. Den kan installeras snabbt utan lim, men är ännu mer tids- och kostnadseffektiv vid bytestidpunkten.

Miljontals m2 har sålts runt om i världen vilket har bevisat att Modul’ups limfria koncept är pålitligt och pålitligt. Sortimentet lämpar sig för hållbara lösningar på grund av dess återanvändbarhet.

Modul’up finns i en akustisk (19 dB) och kompakt version. Båda formaten erbjuder bästa möjliga kvalitet och hållbarhet, nu förstärkt med introduktionen av XtremPUR™-skydd på alla produkter.

Båda har fördelen av att inte behöva använda monteringslim och är mycket lämpliga för trafikerade områden: installationstiden minskar med upp till 50 % jämfört med vanliga, limmade golvbeläggningar och det finns minimala störningar eller kvardröjande limlukter.

Modul’up kan beträdas direkt efter installationen. Eftersom det krävs minimal förbehandling av undergolvet kan över 20 % av kostnaderna sparas när du använder Modul’up jämfört med ett vanligt, limmat golv.

Hela sortimentet i akustisk och kompakt finns i över 90 mönster och färger, vilket gör detta till ett koncept som kan användas i en mängd olika applikationer och dynamik.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.