Nuway Connect

Nuway Connect är ett mångsidigt upprullat enkelsidigt entrésystem som är lätt att forma på plats, vilket gör det idealiskt för obekvämt formade entréer.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Användningsområden

, , , , ,

Fördelar

Hållbar

Nuway Connect är en flexibel, enkelsidig entrématta som ger möjlighet att mixa och matcha från ett urval av 4 insatser.

Platsen, typen och trafiknivån påverkar valet av produkt.
Nuway Connect lämpar sig för entréer med mycket tung trafik. För entréer där intensiv trafik eller hög belastning förväntas kan våra Tuftiguard eller Tuftiguard HD serier vara mer lämpliga.

Det finns ett brett urval av skär som kan blandas, vilket gör att Nuway Connect kan anpassas för att passa individuella behov. Detta inkluderar borst, Ultragrip-gummi och Coral-textilinsatser. Alla insatser kan även bytas ut på plats för att förlänga produktens livslängd.

Nuway Connect med Coral-insatser gör att det styva entrésystemet kan matchas med Coral Classic-plåtentrégolv för att skapa färgkoordinerade entréområden.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.