Showtime Colour

Våra Showtime Color nålfiltgolv kombinerar hög prestanda med lätt underhåll. Denna nålfiltkollektion med finfiber erbjuder 17 alternativ i neutrala och tonala accenter. Uni-färgerna koordinerar perfekt med de tryckta Showtime Graphic-designerna och är designade för att matcha dagens gästfrihetsinredning.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Kategorier: ,
Brand

Den specialutvecklade nålfiltskonstruktionen kombinerar hög prestanda, komfort, enkelt underhåll och förbättrad akustisk prestanda, medan färgpaletten med samordnande utskriftsalternativ kompletterar dagens gästfrihetsinredning.

Våra Showtime golvbeläggningar ger en unik signatur till fritidslokaler som hotell, studentbostäder, biografer och teatrar. Alla dessa platser har en sak gemensamt och det är behovet av en mycket hållbar golvbeläggning som tål de många människor som går över den. Needlefelt erbjuder den slitstarka prestanda och enkla underhåll som dessa platser kräver, tack vare de högkvalitativa polyamidfibrerna som ger extra skydd mot smuts och smuts.

Showtime består av 2 samlingar: Showtime Color och Showtime Graphic.

Kollektionerna är designade för att kombineras med varandra och ger möjlighet till vackra golvdesigner.

Praktisk

  • Robust nålfiltskonstruktion av polyamidfibrer säkerställer hög kvalitet och ett långvarigt utseende.
  • 37 samordnande färg- och designalternativ, alla tillgängliga för omedelbar installation.

Bekväm

  • Förbättrat akustiskt värde på 20 dB för minimal brusöverföring.
  • Tillverkad av fina polyamidfibrer för ökad komfort under foten.

Miljö

  • Vår Showtime-baksida består av 100 % återvunnen polyester.
  • Hela samlingen innehåller över 50 % återvunnet innehåll.
Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.