Marmoleum Ohmex

Marmoleum Ohmex är en linoleumgolvbeläggning som uppfyller högre krav på elektrisk ledningsförmåga. Dess elektriska motstånd är förbättrat till < 1-108Ω (i enlighet med EN1081).

Detta garanterar personlig säkerhet och skyddar utrustning som är känslig för statisk elektricitet, som datorer och andra elektroniska enheter.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Kategorier: ,
Brand

Färg

Grå, Svart, Blå

Fördelar

Hållbar

Användningsområden

, , , , ,

Vår Marmoleum Ohmex ledande linoleum uppfyller högre krav på elektrisk ledningsförmåga. Dess elektriska motstånd är förbättrat till < 1-108Ω (i enlighet med EN1081). Detta gör Ohmex mycket lämplig för användning i områden med känslig utrustning som dator- och serverrum.

Statisk elektricitet
Friktion och efterföljande separering av 2 föremål kan generera triboelektrifiering, den mest kända källan till statisk elektrisk urladdning, vilket till exempel orsakar elektriska stötar vid beröring av metallföremål. Urladdningen kan orsaka skador på elektrisk utrustning.

Elektrisk resistans
En golvbeläggning med lågt elektriskt motstånd kan snabbt avleda elektriska laddningar. Elektriskt motstånd uttrycks i Ohm (Ω). Marmoleum Ohmex har ett ökat elektriskt motstånd på < 108Ω (EN1081). Detta garanterar personlig säkerhet och skyddar utrustning som är känslig för statisk elektricitet, som datorer och andra elektroniska enheter.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.