Marmoleum Modular

Skapa ditt golv! Vår nya Marmoleum Modular-kollektion presenterar hållbara linoleumplattor i olika storlekar och design som gör att du kan skapa fantastiska golvdesigner. Plankorna och plattorna är skapade kring bilder av trä, betong, sten och marmor och kan användas för att mixa och matcha eller på egen hand, båda ger ett vackert hållbart golv. Upptäck de oändliga möjligheterna med Marmoleum Modular!

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Våra Marmoleum Modular kakel & plankor kombinerar modern design med enastående funktionalitet. Ett kraftfullt trendgolv – även för högtrafikerade områden.

De hållbara linoleumplattorna står för ett hälsosammare inomhusklimat och en ansvarsfull användning av miljön. Färgerna presenteras i bilder av trä, betong, sten, marmor och 2 livfulla präglade mönster som förändras för varje vinkel du tittar på det.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.