Rockfon System Industrial Baffle

Funktionell frihängande akustiklösning för bullriga industrimiljöer

Hållbart, naturligt ytskikt
Idealisk i ytor där där det krävs ohindrad och frekvent åtkomst till installationer
Flera valmöjligheter för snabbt och enkelt montage

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Rockfon System Industrial Baffle är ett akustiskt baffelsystem som besår av en 50 mm tjock stenullsskiva. Bafflarna har en 2-sidig ram av galvaniserat stål som erbjuder flera olika montagesätt. Baffeln är klädd med en snygg slät fleece.

Tre montagesätt är möjliga: Rockfon Baffel ankarskena, Rockfon Baffel System T24 och Rockfon Baffel pendel.

Systemet är idealiskt i rum och byggnader där ett traditionellt nedpendlat undertak inte kan användas, av estetiska eller tekniska orsaker (t.ex där man använder principerna för termisk massa). Det är en bra och flexibel lösning som förbättrar rumsakustiken i befintliga byggnader. Systemet är snabbt och enkelt att montera.

Begränsningar: Rockfon System Industrial Baffle bör inte användas i simhallar eller utomhus på grund av risken för kondens och därmed risk för korrision i upphängningssystemet. Rockfon System Industrial Baffle bör inteheller användas i områden där produkten kan utsättas för drag eller vind.

Designlösning med akustikputs som ger ett helt skarvfritt resultat. Akustikputs kan användas såväl innertak som väggar. Den innovativa monolitiska ytan, erhålls när akustikputs appliceras på en stenullsskiva, ger akustisk komfort med utmärkt brandmotstånd. Två olika akustikputs med olika utseende varav en kan beställas i flera färger.