Rockfon System Humitec Baffle

Flexibel frihängande akustiklösning som är anpassad för krävande inomhusmiljöer och ytor som behöver frekvent rengöring

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Färg

Vit

Rockfon System Humitec Baffle är ett akustiskt baffelsystem som besår av en 50 mm tjock stenullsskiva med flera montagesätt. Kanterna skyddas av en robust, målad, galvaniserad stålram med flera montagemöjligheter. Baffelns båda sidor är klädd med en snygg slät fleece som har ett extra skyddande topplack.

Två montagesätt är möjliga: Rockfon Baffel ECR direktfäste och Rockfon Baffel ECR T24.
Systemet är idealiskt i rum och byggnader där ett traditionellt nedpendlat undertak inte kan användas (t.ex där man använder principerna för termisk massa) och i miljöer som kräver en lösning som klarar fukt och frekvent rengöring. Det är en bra och flexibel lösning som förbättrar rumsakustiken i befintliga byggnader. Systemet är snabbt och enkelt att montera.

Begränsningar:
Rockfon System Humitec Baffle kan användas i miljöer med hög luftfuktighet, men bör inte användas i områden där produkten kan utsättas för drag eller vind.

Anpassad för att motstå miljöer med hög luftfuktighet och miljöer med korrosionsskyddsklass D
Har en robust och hållbar 4-sidig ram som skyddar absorbentens kanter och säkerställer rengöringsbarheten
Idealisk för utrymmen som kräver ohindrad och frekvent åtkomst till installationer

Designlösning med akustikputs som ger ett helt skarvfritt resultat. Akustikputs kan användas såväl innertak som väggar. Den innovativa monolitiska ytan, erhålls när akustikputs appliceras på en stenullsskiva, ger akustisk komfort med utmärkt brandmotstånd. Två olika akustikputs med olika utseende varav en kan beställas i flera färger.