Rockfon System Contour Ac Baffle

Frihängande vertikal akustiklösning

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Färg

Vit

Rockfon System Contour Ac Baffle är en ramlös, akustisk baffel som består av en 50 mm tjock stenullsskiva och ett wirekit. Skivornas båda sidor är klädda med en snygg, slät, matt, vit fleece. Kanterna är målade och två integrerade upphängningsbeslag är förmonterade i baffeln för enkelt och säkert montage.

Rockfon Contour® pendlas ner med ett justerbart wirekit som fästs antingen direkt i bjälklaget eller i ett befintligt T24 bärverk. Det är inte tillåtet att använda pendlar.

Systemet är idealiskt i rum och byggnader där ett traditionellt nedpendlat undertak inte kan användas, av estetiska eller tekniska orsaker (t.ex där man använder principerna för termisk massa) Det är en bra och flexibel lösning som förbättrar rumsakustiken i befintliga byggnader. Systemet är snabbt och enkelt att montera.

Förbehåll:
Rockfon System Contour Ac Baffle skall inte användas i simhallar eller utomhus på grund av risken för kondens och därmed risk för korrision i upphängningssystemet. Rockfon System Contour Ac Baffle bör inte heller användas i områden där produkten kan utsättas för drag eller vind.

Designlösning med akustikputs som ger ett helt skarvfritt resultat. Akustikputs kan användas såväl innertak som väggar. Den innovativa monolitiska ytan, erhålls när akustikputs appliceras på en stenullsskiva, ger akustisk komfort med utmärkt brandmotstånd. Två olika akustikputs med olika utseende varav en kan beställas i flera färger.