Rockfon System T24 X DLC

Rockfon System T24 X DLC

Dolt bärverkssystem som passar i stora rum
Låg montagehöjd med full demonterbarhet
Enkelt montage av undertaksskivor i stora modulstorlekar

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Färg

Vit

Användningsområden

Rockfon System T24 X DLC

Dolt bärverkssystem som passar i stora rum
Låg montagehöjd med full demonterbarhet
Enkelt montage av undertaksskivor i stora modulstorlekar
Rockfon System T24 X DLC är ett dolt system, som ger ett elegant, obrutet uttryck och används tillsammans med undertaksskivor med X-kant.
Systemet är ett 2-lagerssystem, där det övre och nedre lagret kopplas ihop med ett specialdesignat DLC-clips, som ger extra stabiltet och lätt montage av stora modulstorlekar. Systemet är idealiskt i stora rum och kan monteras i förband. Systemet monteras med
Chicago Metallic T24 Click 2890 och pendlas ner till önskad höjd med justerbara pendlar eller direkt mot bjälklaget med direktfästen.
Chicago Metallic T24 Click 2890 bärverket till Rockfon System T24 X DLC levereras med ett klicksystem som ger snabbt och enkelt montage och demontage. T-profilerna är 24 mm breda och alla komponenter är tillverkade av galvaniserat stål med en slät, vit yta som döljs av Rockfon undertaksskiva med X-kant.
Systemet består av bärprofiler, tvärprofiler, pendlar och övriga tillbehör. Bär- och tvärprofiler är 38 mm höga, vilket säkrar en god stabilitet och underlättar integration av armaturer.
Undertaksskivorna i systemet är demonterbara. Ett av systemets kännetecken är att man aldrig lyfter undertaksskivorna över bärverket (varken vid montage eller demontage), där det finns installationer m.m. Rockfon undertaksskivor med X-kant finns i flera standardformat. Vilken bärverkslayout som används beror på val av modulstorlek.

Designlösning med akustikputs som ger ett helt skarvfritt resultat. Akustikputs kan användas såväl innertak som väggar. Den innovativa monolitiska ytan, erhålls när akustikputs appliceras på en stenullsskiva, ger akustisk komfort med utmärkt brandmotstånd. Två olika akustikputs med olika utseende varav en kan beställas i flera färger.