Chicago Metallic T15 Click 2790 (Parafon)

15 mm bärverkssystem med bärprofiler och tvärprofiler. Full höjd (38 mm) för bättre lastkapacitet och kompabilitet med olika tillbehör. Ett starkt och stabilt bärverkssystem som enkelt kan monteras och demonteras flera gånger. Används när man vill ha ett mer diskret bärverk i en synlig undertakslösning.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Färg

Röd, Grå, Vit, Ljusgrå, Svart, Gold, Silver

–  15 mm bärverkssystem med bärprofiler och tvärprofiler
–  Full höjd (38 mm) för bättre lastkapacitet och kompabilitet med olika tillbehör
–  Ett starkt och stabilt bärverkssystem som enkelt kan monteras och demonteras

flera gånger
–  Används när man vill ha ett mer diskret bärverk i en synlig undertakslösning

Chicago Metallic bärverk finns i olika färger baserat på RAL- och NCS- systemen som uppmätts i enlighet
med standarderna ISO 7724-2 och ISO 7724-3. De faktiska färgerna kan avvika något Chicago Metallic bärverkssystem finns med lågt, mellan eller högt glanstal med ett genomsnitt för respektive på <5, 15 och 50 glansenheter vid 60°. Färger med låga glanstal mäts även vid 85°. Se genomsnittsvärden för respektive färg. Chicago Metallic bärverk finns tillgängliga i olika ytfinish, från matt till hög glans, med respektive genomsnitt p <5, 15 och 50 enheter vid en
vinkel på 60 °. Matt finish är uppmätt
i en vinkel på 85 °. Se färgkartan för genomsnittsvärden. Glansenheten mäts
i enlighet med EN13523 del 2. r. Glanstal är mätt enligt EN 13523 del 2.

På Parafon hjälper vi kunder att skapa interiörer med utmärkt akustik, som skapar komfort för människor och enkelt kan implementeras i olika projekt. Det gör vi med hjälp av akustiska undertak och väggabsorbenter i stenull. Vi är stolta över att vara nordiska och värdesätter närproducerade produkter och material. Vårt uppdrag är att utmana akustikens värld och skapa innovativa ljudmiljöer. Med vårt nordiska arv är vi experter på att skapa enkla, eleganta lösningar skräddarsydda efter våra kunders krav och designönskemål. Rumsakustik påverkar oss människor på många olika sätt. På Parafon arbetar vi varje dag för att ge våra kunder rätt förutsättningar för att skapa utrymmen där människor trivs och mår bra. Vi använder stenull vid tillverkning av ljuddämpare. Stenull är ett naturligt hållbart och obrännbart material, varför vi uppfyller den nordiska marknadens höga krav på brandsäkerhet, hållbarhet och design. Att skapa inredning ska enligt vår mening vara enkelt, flexibelt och samtidigt tilltalande för ögat och örat. Vacker, elegant design och bra ljudförhållanden främjar en hälsosammare inomhusmiljö för oss människor. Vi skapar dessa förutsättningar för våra kunder med stort fokus på hållbar utveckling och säkerhet. Det är så vi, Parafon, vill främja ekonomisk, social och miljömässig hållbarhet som gynnar både företag och människor.