Nuway Tuftiguard Heavy Duty (HD)

Nuway Tuftiguard Heavy Duty är den starkaste typen av matta i Nuway-sortimentet. Det är en idealisk mattlösning för alla interna och externa entréer där tunga laster och intensiv gång- och/eller hjultrafik ska tillgodoses.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Fördelar

Hållbar

Användningsområden

, , , ,

Nuway Tuftiguard HD är den idealiska mattlösningen för alla interna och externa entréområden där tunga laster och intensiv fotgängare och/eller hjultrafik måste tillgodoses.

Tuftiguard HD är lämplig för mycket tunga och intensiva trafikområden och för entréer med höga punktbelastningar upp till 900 kg/cm².

Tuftiguard HD har designats för maximal prestanda så valet av finish är mindre än standard Tuftiguard. Men det finns fortfarande möjlighet att skapa en entré som speglar interiörens färgscheman.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.