Nuway Grid

Nuway Grid entrégolv är ett modernt alternativ till Nuway Tuftiguard och är en idealisk lösning i entréområden med mycket tung trafik där estetiska hänsyn är av största vikt. Galler är också lätt att forma på plats.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Användningsområden

, , , , ,

Fördelar

Hållbar

Nuway Grid är ett modernt alternativ till Nuway Tuftiguard och är en idealisk lösning i entréområden med mycket tung trafik där estetiska hänsyn är av största vikt. Galler är också lätt att forma på plats.

Platsen, typen och trafiknivån påverkar valet av produkt. Nuway Grid är lämplig för entréer med mycket tung trafik. För entréer där intensiv trafik eller hög belastning förväntas kan våra Tuftiguard eller Tuftiguard HD serier vara mer lämpliga.

Nuway Grid erbjuder ett brett urval av skär som inkluderar gummi, Ultragrip-gummi, Coral Classic, Coral Brush och Burford textilinlägg.

Nuway Grid med Coral-insatser gör att det styva entrésystemet kan matchas med Coral-skivans entrégolv för att skapa ett färgkoordinerat entréområde.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.