Marmoleum Sportgolv

Marmoleum Sport tillhör kategorin ytelastiska sportgolvkonstruktioner och uppfyller de senaste europeiska sportgolvstandarderna. Yta-elastiska golv minimerar risken för skador. Marmoleum Sport finns i flera färger som vanligtvis används i idrottshallar. Det är slitstarkt, halkbeständigt och – tack vare sina naturliga ingredienser – det mest hållbara sportgolvsvalet.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Användningsområden

,

Färg

Flerfärgad, Gul, Orange, Röd, Grå, Ljusgrå, Svart, Beige, Blå, Brun, Grön, Rosa

För sport- och fritidssektorn presenterar Forbo sina förnyade Marmoleum Sport-golv. Denna sportgolvkollektion erbjuder den normativa materialtjockleken på 3,2 mm för alla färger, bredvid ett urval av 4,0 mm föremål. Marmoleum Sport uppfyller alla omfattande krav som golvbeläggningar i idrotts- och universalhallar behöver.

Varför välja Marmoleum Sport?

Minska risken för skador

En sportgolvkonstruktion måste uppfylla säkerhets- och sportfunktionella egenskaper: ett sportgolv med Marmoleum Sport som toppbeläggning minskar risken för skador, minskar risken för muskeltrötthet och överbelastning. Det översta lagret garanterar optimal prestanda vad gäller halkskydd och glid.

Lämplig för tunga laster och trafik

Oavsett om det är handboll, basket, friidrott eller gymnastik, så sköter Marmoleum Sport allt. Även körning med tung last eller transport av tung träningsutrustning kan inte skada linoleumet, i kombination med lämpligt undergolv. Även festligheter som dans kommer att göra det här golvet oimponerat: streetskor, cigaretter, drinkar, Marmoleum Sport kan hantera det.

Långvarig prestanda

Den extrema hållbarheten hos Marmoleum-golv garanterar även efter flera år av intensiv användning förmågan att leverera högsta prestanda. Bästa rengörings- och underhållsegenskaper ser till att golvet ser bra ut under många år.

En visuell mästare

Marmoleum Sport-kollektionen presenterar 13 moderna marmorfärger, som har designats utifrån färgmönster som vanligtvis används i sporthallar. Färgerna döljer smuts och kan kombineras för att lägga till accentuerade former i golvet.

Uppfyller europeiska standarder

Enligt den tyska standarden DIN V 18032-2 och europeiska EN 14904 omfattas alla sportfunktionella och tekniska egenskaper.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.