Bulletin Board pinboard linoleum

Vår anslagstavla anslagstavla linoleum erbjuder en praktisk, enkel lösning för att samla in och utbyta tankar och idéer när människor planerar, skapar och träffas. Anslagstavla är ett helt naturligt material som kan appliceras i inramade eller monterade anslagstavlor eller direkt på väggen. Dess yta är taktil och färgstark, vilket skapar ett dekorativt element i ditt utrymme.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Naturligt & hållbart

Anslagstavla är tillverkad av naturliga och förnybara råvaror. En kombination av oxiderad linolja, kolofonium och finmalen kork ger Bulletin Board dess flexibilitet och motståndskraft. Denna kombination resulterar i en produkt med exceptionell hållbarhet och ett hållbart fotavtryck.

Självläkande egenskaper

Dess styrka och motståndskraft gör Bulletin Board till det idealiska materialet för anslagstavlor, anslagstavlor och alla andra ytor där idéer och information utbyts. Brädmaterialet behåller sitt grepp och smulas inte sönder som traditionella mjuka brädor eftersom hålen stängs efter utdragning av stiften.

Praktiskt & hygieniskt

Anslagstavla drar inte till sig damm och har bakteriostatiska egenskaper. Detta gör det till en praktisk lösning i klassrum och ett hygieniskt val i vårdmiljöer där ”bli frisk”-meddelanden kan fästas bakom sängen.

Provbeställning

Obs: När du klickar på knappen ”Beställ ett prov” kommer din föredragna produkt automatiskt att läggas i din kundvagn (se kundvagnens logotyp högst upp på denna sida). Klicka på denna logotyp för att slutföra din beställning.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.