Colorex Plus

Colorex Plus är ett högpresterande golvbeläggningssystem som består av limfria plattor för alla applikationsområden där dyra förberedelser av undergolv eller stillestånd är ett problem. Colorex Plus kan installeras utan avbrott i aktiviteterna och kan användas direkt efter installationen, även av gaffeltruckar. Colorex Plus finns som tillval för elektrostatiskt ledande (EC), ett grundläggande tillval och ett halkbeständigt tillval (R10).

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Kategorier: ,
Brand

Colorex Plus är ett högpresterande golvbeläggningssystem som består av limfria plattor för alla applikationsområden där dyra undergolvsförberedelser eller stillestånd är ett problem. Specifik undergolvsbehandling eller förberedelse är inte nödvändig så länge golvet är någorlunda plant. Colorex Plus kan installeras utan avbrott i aktiviteterna och kan användas direkt efter installationen, även av gaffeltruckar.

Colorex Plus-plattor erbjuder alla fördelar som är förknippade med Colorex tillsammans med ett unikt laxstjärtssystem som förblir dolt under ytan. Colorex Plus finns i 3 olika format:

Colorex Plus EC

Ett kraftigt limfritt golvsystem, Colorex Plus EC är permanent ledande via anslutningen mellan plattor genom laxstjärtsystemet och ansluten till jord med en kopparremsa. Colorex Plus EC fungerar oavsett luftfuktighetsnivån i området. Klagomål till IEC 61340*4-5 med lämpliga ESD-skor. Colorex Plus EC är lämplig för renovering av ESD-anläggningar, renrum, farmaceutiska laboratorier och produktionsanläggningar. Lämplig när stillestånd, fuktiga golv eller dåliga undergolv är ett problem.

Colorex Plus R10

Ett kraftigt limfritt golvsystem med en strukturerad yta för ökat halkskydd (R10). Ytstrukturen förbättrar säkerheten när det finns risk för förorening av golvet till exempel genom pulver- eller vattenspill. Colorex Plus R10 är lämplig för användning i produktionsanläggningar (elektronik, tillverkning, biovetenskap).

Colorex Plus Basic

Ett kraftigt limfritt golvsystem som ger utmärkt kemikaliebeständighet när konduktivitet inte krävs. Golvet kan även repareras vid stora skador. Colorex Plus Basic är lämplig för användning i områden med hög trafik som behöver intensiv daglig städning såsom butiker, butiker och lager. Lämplig när stillestånd, fuktiga golv eller dåliga undergolv är ett problem.

Snabbt golv

Alla Colorex Plus-produkter är också en del av vår Fast Flooring-kollektion och kan spara över 50 % på installationstiden tack vare deras adhesivfria natur.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.