Teetanium

Teetanium (fins olika typer) är ett brandstansat, vridstyvt T-24 bärverk i galvaniserat stål från tillverkaren Cipriani. Teetanium har extra lång överlappande läpp på tvärprofilerna för att underlätta monteringen och kopplas med ett hörbart klick.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Teetanium är ett mycket vridstyvt bärverk som med sina clips är snabbt att installera. Klickljudet gör att du vet att det är rätt monterat samt exaktheten i clipset ger lätt ett rätvinkligt bärsystem. Teetanium är enkelt att demontera utan verktyg och har en stabil brandstans som standard vilket motverkar att innertaket faller ned vid eventuell brand.

Vit Färg

Rengöres med milt rengöringsmedel och mjuk trasa. Avlägsna akustikplattorna innan rengöring av profilerna för att undvika att smuts överförs på dem.

Bärverk för nedpendlat undertak avsett för användning inomhus.

På Parafon hjälper vi kunder att skapa interiörer med utmärkt akustik, som skapar komfort för människor och enkelt kan implementeras i olika projekt. Det gör vi med hjälp av akustiska undertak och väggabsorbenter i stenull. Vi är stolta över att vara nordiska och värdesätter närproducerade produkter och material. Vårt uppdrag är att utmana akustikens värld och skapa innovativa ljudmiljöer. Med vårt nordiska arv är vi experter på att skapa enkla, eleganta lösningar skräddarsydda efter våra kunders krav och designönskemål. Rumsakustik påverkar oss människor på många olika sätt. På Parafon arbetar vi varje dag för att ge våra kunder rätt förutsättningar för att skapa utrymmen där människor trivs och mår bra. Vi använder stenull vid tillverkning av ljuddämpare. Stenull är ett naturligt hållbart och obrännbart material, varför vi uppfyller den nordiska marknadens höga krav på brandsäkerhet, hållbarhet och design. Att skapa inredning ska enligt vår mening vara enkelt, flexibelt och samtidigt tilltalande för ögat och örat. Vacker, elegant design och bra ljudförhållanden främjar en hälsosammare inomhusmiljö för oss människor. Vi skapar dessa förutsättningar för våra kunder med stort fokus på hållbar utveckling och säkerhet. Det är så vi, Parafon, vill främja ekonomisk, social och miljömässig hållbarhet som gynnar både företag och människor.