Eternal Design Vinyl Sheet

Upplev Eternal vinylark. Varje ögonblick på dagen.

Denna vinylarksamling har skapats för att fungera inom en mängd olika användningsområden. Den varierade paletten av färger och design ger möjlighet att skapa vilken atmosfär som helst i varje utrymme. För varje ögonblick på dagen erbjuder Eternal den perfekta lösningen: på jobbet, i skolan och på gymmet. Ett golv där dina fötter känns sammankopplade, även om du är långt borta.

Beställ Offert:

Skicka in storleken och genomföringarna på ert projekt och vi återkommer med paket åt er.

Brand

Eternal är en högkvalitativ heterogen golvbeläggning i vinyl som passar alla allmänna behov inom olika segment och applikationer varje dag på dygnet. Det skapar bättre miljöer för att arbeta, leva, interagera, koppla av, läka, lära och leka. Forbo Flooring Systems introducerar tre olika Eternal-strukturer: Färg, Material och Trä. Dessa kan kombineras perfekt eller fristående.

Eternal-kollektionen har en bevisad meritlista när det gäller att leverera pålitliga och vackra lösningar. Vi kan garantera dig:

  • Tro på design
  • Tro på prestation
  • Förtroende för hållbarhet

Tro på design

Vårt interna team av expertdesigners skapade de mest realistiska designerna för att möta de högsta estetiska standarderna i alla projekt.

Lita på prestanda

Som ett resultat av den balanserade konstruktionen och kalandrerade baksidan säkerställer Eternal-produkterna lägsta möjliga kvarvarande intryck.

Förtroende för hållbarhet

Eternal-produkterna är ftalatfria, låga i utsläpp och lätta att rengöra. Under tillverkningen återanvänder vi material för underlaget och tack vare den balanserade konstruktionen och funktionella skikten kommer produkten garanterat att hålla hela livet.

Om Forbo Flooring Systems Forbo Flooring Systems är en global aktör på golvmarknaden och erbjuder golvbeläggningar av framförallt linoleum, vinyl och textil. Företaget ingår i den schweiziska Forbo-koncernen och har filialer i 36 länder. Med en marknadsandel på över 65 % är vi världsledande inom linoleum. För mer information om koncernens struktur, styrelse och nyckeltal hänvisar vi till Forbo-koncernens hemsida.